Beoordelingen van Farasa Exotic Food Hoofddorp

Recente recensies van Farasa Exotic Food Hoofddorp

5 sterren na 35 reviews

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oals altijd weer heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld en weer zeer goed! Lekker en goed eten en de bezorging was zeer snel

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Grote porties!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Zeker vaker doen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik van de roti lam heel veel last gekregen. Ben misselijk en buikpijn. Het vlees was ook niet van kwaliteit die ik ben gewent

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti kipfilet en mini baras waren heerlijk ! Maaltijd was goed verpakt en portie waren goed. Tot de volgende keer !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super lekker eten. Nasi pom of roti. Super smakelijk en vers

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal.prima weer Altijd lekker eten Snelle bezorging

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes op tijd klaar en was zoals altijd weer verrukkelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk...we hebben genoten van de roti kip en de bami kip! En het waren mooie porties. Bezorging was ook precies op afgesproken tijd, wat heel fijn is. Ik mis alleen een beetje info op de menukaart....bijv. foto's of uitleg over de ingrediënten, aangezien wij geen ervaren eters zijn in de Surinaamse keuken. We hebben in ieder geval heerlijk gegeten en gaan zéker vaker bij jullie bestellen!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten! De kip is zo zacht bij de roti kipfilet dat het helemaal uit elkaar valt. Snel klaar en beter is er niet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! de porties zijn groot en de smaak en kwaliteit voortreffelijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti’s besteld, goed gevulde bakjes, bestelling precies op de afgesproken tijd geleverd. Aanrader!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en altijd snel en warm bezorgd! Wij bestellen hier regelmatig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen hier al jaren. Wat ons betreft de lekkerste van de Haarlemmermeer

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en berzorging naar wens. Thanks!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak van was lekker, alleen was mijn bami niet echt warm en we gingen het meteen eten. Maar verder prima

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrijdag avond eten besteld maar wat een drama het enige wat lekker was waren de twee Bara's , de tjauw min , loempia en de bakbanaan waren gewoon slecht , de loempia was zacht aan de bovenkant en hard aan de onderkant gewoon niet te eten , de tjauwmin was koud , en de bakbanaan echt slecht saus koud , banaan sompig net alsof alles zo uit de magnetron komt . als je voor iets meer dan €30,- eten haalt dan mag je toch verwachten dat het lekker is, de bara's waren helaas de enige twee die wel lekker waren. de rest is in de prullenbak beland helaas dit was echt niet goed en voor ons de eerste en laatste keer . Groet Mark

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 5 sterren,,...erg lekker, goed op temperatuur maar de sambal werd toch erg gemist

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Een thuis-uitje dat we zeker gauw gaan herhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Again great food and excellent delivery service..allready for.years the Best exotic food

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was weer erg lekker. Alleen het zoute vlees had wat vet randjes daar moet je van houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Grote portie. Ik bestel altijd een extra roti plaat erbij, heb ik de dag erna ook nog wat om te eten. Bezorging was op tijd en bezorger vriendelijk. Jammer dat de bara’s uitverkocht waren want die zijn ook altijd lekker!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating