Beoordelingen van Farasa Exotic Food Hoofddorp

Recente recensies van Farasa Exotic Food Hoofddorp

5 sterren na 83 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijden,aardige man en leuke prijzen waarvoor je nog eens " vergeet" zelf te koken .zeer tevreden

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam ophalen en alles stond prima op de afgesproken tijd klaar Mooie hoeveelheden en prima van smaak.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere roti, flinke porties!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Roti maaltijd met een ruime portie. Had nog genoeg over om de volgende dag op te eten met wat rijst die ik gemaakt had

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top lekker en genoeg

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk en goede en snelle service! thnx!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren constante goede kwaliteit eten. Nog nooit teleurgesteld. Meestal haal ik af maar ook de bezorging vanuit Hoofddorp naar Nieuw-Vennep was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat het bakje pindasaus veel te klein was. Heerlijke saus maar te duur voor de hoeveelheid.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse roti, zo lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig en op tijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Roti Kippebout Speciaal.Ruim voldoende en heerlijk!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti is altijd een succes 👍

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti, maar veel te veel aardappel en jammer dat niet met kousenband.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service heerlijk menu en snel👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Conform afspraak geleverd, eten was heerlijk.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti, Behoorlijke porties. Wij zijn blij met jullie

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect gegeten. Is een aanrader om hier je Surinaamse eten te bestellen. Grote porties en goed verzorgd. Waar voor je geld.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 😘

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bakken zaten ook goed vol. Er was een artikel vergeten, dat werd als goede service separaat nagebracht. Farassa is een aanrader,

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Het eten heerlijk, goede hoeveelheid voor de prijs die je ervoor betaald. Ik bestel altijd een extra rotie plaat dan heb je de dag er na ook nog wat, tip!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch snelle levering, roti kipfilet Bara broodjes en de dhaal en saoto soepen waren allemaal uitstekend van smaak. Temperatuur was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar deze keer erg pittig, zodat mijn kleindochter helaas niet mee kon eten. Dus ik moest voor haar snel iets anders te eten klaarmaken.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere roti en komt in goede porties. Een echte aanrader

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Alleen een beetje te veel olie.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben jullie andere kok?? Bami en Saoto soep geen smaak.... normaal altijd lekker! Telo bakkeljauw en roti erg lekker

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm en altijd lekker

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, altijd zeer vers en goed warm. Vriendelijk personeel. Ons favoriete Surinaams restaurant

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste roti van Hoofddorp!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer hadden we geen goede ervaring, omdat de rotiplaat taai en oud was. Gelukkig lijkt dat een incident. De roti was smaakvol en lekker vers.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar bestelling niet compleet. Werd wel vrij vlot na geleverd.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!👌🏾

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doksa was hard. En de kouseband vond ik niet zo lekker. Had wel iets gekruider mogen zijn. Blikje drinken was een leuke bijkomstigheid en ze waren ook precies op tijd.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend snel en heerlijk gegeten met mijn vriend!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Farasa heeft de lekkerste roti! Bezorging is altijd snel 👌🏼

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Op tijd eten Heerlijk, meer als genoeg👍🏻

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De rotiplaten waren taai. Dit zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerlekkerste roti van Heemstede en omstreken. Snelle service en vriendelijk bij bestellen. Top tent!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, goede kwaliteit eten, bezorging zou een uur duren (vrijdagavond), maar het eten was er uiteindelijk binnen een half uur al.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij Farasa en weer was ik tevreden. Altijd vriendelijke service en bezorgers. Bedankt nogmaals!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oals altijd weer heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld en weer zeer goed! Lekker en goed eten en de bezorging was zeer snel

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Grote porties!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Zeker vaker doen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik van de roti lam heel veel last gekregen. Ben misselijk en buikpijn. Het vlees was ook niet van kwaliteit die ik ben gewent

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti kipfilet en mini baras waren heerlijk ! Maaltijd was goed verpakt en portie waren goed. Tot de volgende keer !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super lekker eten. Nasi pom of roti. Super smakelijk en vers

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal.prima weer Altijd lekker eten Snelle bezorging

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes op tijd klaar en was zoals altijd weer verrukkelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk...we hebben genoten van de roti kip en de bami kip! En het waren mooie porties. Bezorging was ook precies op afgesproken tijd, wat heel fijn is. Ik mis alleen een beetje info op de menukaart....bijv. foto's of uitleg over de ingrediënten, aangezien wij geen ervaren eters zijn in de Surinaamse keuken. We hebben in ieder geval heerlijk gegeten en gaan zéker vaker bij jullie bestellen!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten! De kip is zo zacht bij de roti kipfilet dat het helemaal uit elkaar valt. Snel klaar en beter is er niet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! de porties zijn groot en de smaak en kwaliteit voortreffelijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti’s besteld, goed gevulde bakjes, bestelling precies op de afgesproken tijd geleverd. Aanrader!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en altijd snel en warm bezorgd! Wij bestellen hier regelmatig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen hier al jaren. Wat ons betreft de lekkerste van de Haarlemmermeer

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en berzorging naar wens. Thanks!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak van was lekker, alleen was mijn bami niet echt warm en we gingen het meteen eten. Maar verder prima

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrijdag avond eten besteld maar wat een drama het enige wat lekker was waren de twee Bara's , de tjauw min , loempia en de bakbanaan waren gewoon slecht , de loempia was zacht aan de bovenkant en hard aan de onderkant gewoon niet te eten , de tjauwmin was koud , en de bakbanaan echt slecht saus koud , banaan sompig net alsof alles zo uit de magnetron komt . als je voor iets meer dan €30,- eten haalt dan mag je toch verwachten dat het lekker is, de bara's waren helaas de enige twee die wel lekker waren. de rest is in de prullenbak beland helaas dit was echt niet goed en voor ons de eerste en laatste keer . Groet Mark

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 5 sterren,,...erg lekker, goed op temperatuur maar de sambal werd toch erg gemist

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Een thuis-uitje dat we zeker gauw gaan herhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Again great food and excellent delivery service..allready for.years the Best exotic food

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was weer erg lekker. Alleen het zoute vlees had wat vet randjes daar moet je van houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Grote portie. Ik bestel altijd een extra roti plaat erbij, heb ik de dag erna ook nog wat om te eten. Bezorging was op tijd en bezorger vriendelijk. Jammer dat de bara’s uitverkocht waren want die zijn ook altijd lekker!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating