Beoordelingen van Farasa Exotic Food Hoofddorp

Recente recensies van Farasa Exotic Food Hoofddorp

5 sterren na 228 reviews

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, echt een aanrader!

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Goede consistente kwaliteit

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mogen genieten van super lekker eten. Mijn favoriet blijft Roti kip echt een aanrader voor iedereen. Bezorgers zijn vriendelijk en correct.

, 20-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische roti met tempeh! Vriendelijke en snelle bezorging, eten nog lekker heet en een prima website. Wij zijn fan!

, 16-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service en echt een aanrader

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 opmerking volgende keer pindasaus wat dikker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten en nog iets over voor morgen voor de lunch en het avondeten. Ik had een roti kipfilet besteld, met een extra rotivel, daarnaast komkommer in zuur en een een barra tempeh voor morgen. Alles kwam goed warm aan, ook al is het minstens tien minuten rijden van de bestel locatie naar ons huis.

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer top snelle levering, super lekker eten

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd - goede temperatuur om te eten en zeer smakelijke. Gewoon Top

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke bezorgers eten over heerlijk nog nooit gehad dat het niet smakelijk was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd zalig alleen de bak bami mag wat voller ;)

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering super lekker en ook super grote porties

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste!!!!!!

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wekelijks. Goed en smaakvol eten voor een redelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten, het vlees was zeer goed bereid! Ook nog eens lekkere roti platen en goede service met ophalen. Ik raad het zeker aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, bezorging is snel en vriendelijk!

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45min later bezorgd dan aangegeven tijd! Eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, snelle bezorging.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti moksie met kip lams en rund.... Het was heerlijk!! Zo mals vlees, en de smaak is super.

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer.

, 28-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, prima porties.

, 28-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een tegenstander van een beoordeling Behalve een slechte. Als ik iets bestel hoort het te zijn wat ik bestel! In dit geval ben ik wel heel blij want het is allemaal wel heel lekker. De lekkerste van de omgeving. Levering is volgens opgave. Hihi

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer bijzonder lekker het eten. Ik ben echt blij met Farasa. Prima eten en service.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en betaalbare prijzen. En gewoon lekker en ik ben heel kieskeurig want ben zelf een opgeleide kok dus ben heel kieskeurig dus , ik bestel niet zomaar ergens eten maar bij hun ben ik veilige hadden .en mag ik eens een dagje vrij zijn uit onze keuken

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zo smaakvol. Kijk uit naar de volgende keer.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kruidig en lekker pittig. Best roti ever

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Top! Lekker en goed eten, kipfilet bij roti beetje droog maar goed te eten. Bezorging prima. Aanrader!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed en lekker

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, goed en vriendelijk

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Heb hier nu al 3 x bestelt, en echt tevreden. Kip ook super mals! Alleen de madam janette zakjes is anders dan ik normaal gewend ben, smaakt heel raar.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruin 1,5 uur (!) moeten wachten op bestelling... en het eten was niet heel warm bij bezorging. al vaker besteld maar lijkt of t steeds langer gaat duren, nadeel is dat je dat pas nerkt als je bestelling al online hebt gedaan. jammer want dat weerhoudt ons nu van nieuwe bestelling

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi en bami zijn prima verzorgd

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd erg lekker, warm en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm afgeleverd De smaak was goed (misschien iets minder zout) kip was mals Prima gegeten

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon weer lekker. Top!

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ik vond alleen wel dat er erg veel vocht bij het vlees van de roti zat. Maar het smaakte verder prima.

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De roti lams speciaal is ondanks dat er veel olie bij zat goed bevallen. Maar ik weet dat het wel eens zo kan uitpakken! De Surinaamse bami met drumstick speciaal is ook goed bevallen met name de kipstukken, die waren zeer goed op smaak en lekker doorgebakken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, super !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

M’n nasi kippenbout met lamsvlees was heerlijk!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is maar één woord :: GEWELDIG!!

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, precies op tijd, goed verpakt, alles prima

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tijd en warm bezorgd

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nasi moksie ketjap 3 soorten vlees kipfilet lams rund Speciaal met kouseband. TOP !!!!!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed... Ik haal regelmatig een 'simpele' roti. Grote portie, Echt heerlijk. Heel fijne service, nooit klachten. Dit keer had ik ook een Bara bakeljauw. Smaakvol en lekker pittig!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was precies op tijd. Het was heerlijk!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer TOP echt super lekkere roti!!!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere roti. Goed op smaak, en lekker warm. Aanrader!

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We genieten elke keer weer.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijk tot de volgende keer

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten maar de kousenband was vergeten! Wel voor betaald.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd weer besteld bij Farasa en is behoorlijk in de smaak gevallen! Bezorging was sneller dan de verwachte tijd.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs na een dagje in de koelkast en de volgende dag pas opgewarmd, was het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk .

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed en goede portie!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en stipt optijd. 👍👍

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, roti was prima. Tjauw min met Rundvlees viel helaas erge tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles helemaal naar wens en de smaak is fantastisch! En precies op tijd afgehaald bestelling stond netjes klaar. En aardig personeel. Ik bestel hier gauw nog eens.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het zelf opgehaald. Misschien weten wij niet dat bij de roti een "pannekoek" hoort..was niet te lezen en hebben 6 erbij besteld...genoeg voor de volgende keer 😉

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag had ik de bestelling gedaan en wat heel fijn was dat het precies om 17:00 bezorgd werd door een vriendelijke bezorgster en nog met een extra cola gratis. Heb heerlijk gegeten rotie kip, baka bana en pitjel. Ook bananenchips was goed.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Goed warm. Betrof Bami metkipfilet rund en lam en kousenband. Heerlijk en meer dan genoeg. Goede smaak.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pittige roti's

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima qua smaak en bezorging.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en echt te lang geleden echt een aanrader al ben ik zelf kok echt goed en super bereid echt met liefde klaar gemaakt dikke 9+ tot snel

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Netjes verpakt met extra folie en lege bakjes meegegeven omdat we in een hotel verbleven. Eten was heerlijk, mijn kinderen (en ik) hebben gesmuld.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, iets meer sambal bij ;)

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg goed en snel geleverd. Ga zo door!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk eten, ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Snelle bezorging Topperz

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgt en goed warm en lekker gegeten zeker een aanrader!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en heel lekker! Aanrader

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door met dat lekkere eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Wel de afgesproken tijd van bezorging aanhouden aub. Ruim 20 minuten eerder komt niet altijd uit in een huishouden met kinderen ;) Ja ik blijf bij jullie bestellen en afhalen. Er is geen betere in de regio.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterren zeggen genoeg!!!!!!!!!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Roti kip gegeten

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer nu ook weer lekker gegeten. Bezorging was ook weer snel

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd, grote porties en een aardige bezorger die het keurig op tijd bracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer erg lekker. Ik mis nog wel de loempia's.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit, snel en zeer vriendelijke bezorging.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami veggie was ok. Nasi bakkeljauw was ok. De mini bara was echt super slecht. Niet vers en alsof ze in de magnetron waren opgewarmd. Voelde als harde spons. Bezorgen bijna 1,5u later.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sterren zijn toepassing. Heerlijk gegeten

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten wederom prima maar wachttijd dit keer bijna 1,5 uur bij keuze "zo snel mogelijk" ..... hopelijk is dit een uitzondering

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

opnieuw prima en lekker snel bezorgd en goed van smaak

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snel bezorgd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht. Eten goed warm. Roti met lam rund en kip. Perfect bereid. Heerlijk gegeten. Een aanrader

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk om hier roti's te halen. Online bestellen en dan ook nog een gratis drankje plus spaarpunten. Top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was op, zich weer heerlijk, De plaat was echter wat taai, zeker rondom de "vouwlijnen". Alsof deze net te lang was opgewarmd.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had wel.iets warmer gemogen, de afstand tussen bedrijf en bezorgadres was.maar ruim 1 minuut... Verder was.de.smaak.prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelproces via de site. Keuze van gerechten uitgebreid, goede tijdslots af te spreken en natuurlijk, het eten (in ons geval de roti’s) heeft goed gesmaakt. Ondanks dat de smaken wel iets uitgesprokener hadden mogen zijn, maar nogmaals toch smakelijk. En ook nog eens erg attent dat je bij online bestellingen een gratis drankje mag uitkiezen.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak wat besteld en het is altijd lekker. Vooral de satosoep speciaal is een aanrader.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging op afgesproken tijd. Bij het plaatsen van de bestelling was ik blij om te zien dat feedback die ik een vorige keer had gegeven ook verwerkt was. We konden nu duidelijk zien welke gerechten heet waren en welke niet. Ook de complimentaire frisdrank was ruim binnen de houdbaarheidsdatum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd even lekker :P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, echte Surinaamse smaak graag tot volgende keer weer

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rotiplaat was niet echt lekker dit keer en de aardappels waren flauw qua smaak Levering was snel dit keer

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld . Kwam mijn bestelling halen en dat stond klaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging en lekker eten vriendelijk personeel

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk! Prima op tijd bezorgd!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed en lekker! Bezorging was ook weer op tijd en door een vriendelijke dame bezorgd

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten! Was snel klaar en aardige personeel.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten! Nooit teleurgesteld! Roti is echt om te smullen !!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk. 2 opmerkingen: - het gratis drankje was, net als bij de vorige bestelling, ver over de datum. Maand of 3. Het is gratis, maar toch jammer. - het zou fijn zijn als op de kaart een indicatie komt te staan van hoe heet/pittig een gerecht is. Door het ontbreken durf ik niet te experimenteren bjj mijn bestelling.

Reactie van Farasa Exotic Food:Beste, excuses voor het leveren van een drankje waarvan tht datum overschreden was. Er stond nog een tray cola light tussen de voorraad die idd over datum was. Ik heb deze meteen verwijderd. Vermeld dit even bij de volgende bestelling en dan zorg ik dat er 2 nieuwe drankjes u kant opkomen. Voor wat betreft de pittigheid van gerechten. Dit ga ik doorgeven aan de website makers. Mvg,

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd maar bestelde soto soep niet meegeleverd (alleen het bakje rijst).

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen hier vaker en is altijd goed van kwaliteit. saté erg lekker!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de Roti moksie flauw, miste lekkere kruiden wat het een roti maakt. Ik had ook de dahl, gele erwtensoep,ook die vond ik vrij waterig en redelijk smaakloos. Ander familielid had de nasi en die was uitstekend Alles was wel lekker warm en voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd genieten! Komen helemaal vanuit Beverwijk om hier roti te halen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Grote bak vol met lekkere nasi en kip kerrie, en de kipsate was ook erg lekker! Ik kom zeker vaker langs, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijden,aardige man en leuke prijzen waarvoor je nog eens " vergeet" zelf te koken .zeer tevreden

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam ophalen en alles stond prima op de afgesproken tijd klaar Mooie hoeveelheden en prima van smaak.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere roti, flinke porties!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Roti maaltijd met een ruime portie. Had nog genoeg over om de volgende dag op te eten met wat rijst die ik gemaakt had

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top lekker en genoeg

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk en goede en snelle service! thnx!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren constante goede kwaliteit eten. Nog nooit teleurgesteld. Meestal haal ik af maar ook de bezorging vanuit Hoofddorp naar Nieuw-Vennep was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat het bakje pindasaus veel te klein was. Heerlijke saus maar te duur voor de hoeveelheid.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse roti, zo lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig en op tijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Roti Kippebout Speciaal.Ruim voldoende en heerlijk!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti is altijd een succes 👍

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti, maar veel te veel aardappel en jammer dat niet met kousenband.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service heerlijk menu en snel👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Conform afspraak geleverd, eten was heerlijk.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti, Behoorlijke porties. Wij zijn blij met jullie

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect gegeten. Is een aanrader om hier je Surinaamse eten te bestellen. Grote porties en goed verzorgd. Waar voor je geld.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 😘

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bakken zaten ook goed vol. Er was een artikel vergeten, dat werd als goede service separaat nagebracht. Farassa is een aanrader,

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Het eten heerlijk, goede hoeveelheid voor de prijs die je ervoor betaald. Ik bestel altijd een extra rotie plaat dan heb je de dag er na ook nog wat, tip!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch snelle levering, roti kipfilet Bara broodjes en de dhaal en saoto soepen waren allemaal uitstekend van smaak. Temperatuur was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar deze keer erg pittig, zodat mijn kleindochter helaas niet mee kon eten. Dus ik moest voor haar snel iets anders te eten klaarmaken.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere roti en komt in goede porties. Een echte aanrader

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Alleen een beetje te veel olie.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben jullie andere kok?? Bami en Saoto soep geen smaak.... normaal altijd lekker! Telo bakkeljauw en roti erg lekker

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm en altijd lekker

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, altijd zeer vers en goed warm. Vriendelijk personeel. Ons favoriete Surinaams restaurant

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste roti van Hoofddorp!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer hadden we geen goede ervaring, omdat de rotiplaat taai en oud was. Gelukkig lijkt dat een incident. De roti was smaakvol en lekker vers.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar bestelling niet compleet. Werd wel vrij vlot na geleverd.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!👌🏾

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doksa was hard. En de kouseband vond ik niet zo lekker. Had wel iets gekruider mogen zijn. Blikje drinken was een leuke bijkomstigheid en ze waren ook precies op tijd.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend snel en heerlijk gegeten met mijn vriend!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Farasa heeft de lekkerste roti! Bezorging is altijd snel 👌🏼

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Op tijd eten Heerlijk, meer als genoeg👍🏻

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De rotiplaten waren taai. Dit zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerlekkerste roti van Heemstede en omstreken. Snelle service en vriendelijk bij bestellen. Top tent!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, goede kwaliteit eten, bezorging zou een uur duren (vrijdagavond), maar het eten was er uiteindelijk binnen een half uur al.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij Farasa en weer was ik tevreden. Altijd vriendelijke service en bezorgers. Bedankt nogmaals!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oals altijd weer heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld en weer zeer goed! Lekker en goed eten en de bezorging was zeer snel

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Grote porties!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Zeker vaker doen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik van de roti lam heel veel last gekregen. Ben misselijk en buikpijn. Het vlees was ook niet van kwaliteit die ik ben gewent

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti kipfilet en mini baras waren heerlijk ! Maaltijd was goed verpakt en portie waren goed. Tot de volgende keer !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super lekker eten. Nasi pom of roti. Super smakelijk en vers

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal.prima weer Altijd lekker eten Snelle bezorging

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes op tijd klaar en was zoals altijd weer verrukkelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk...we hebben genoten van de roti kip en de bami kip! En het waren mooie porties. Bezorging was ook precies op afgesproken tijd, wat heel fijn is. Ik mis alleen een beetje info op de menukaart....bijv. foto's of uitleg over de ingrediënten, aangezien wij geen ervaren eters zijn in de Surinaamse keuken. We hebben in ieder geval heerlijk gegeten en gaan zéker vaker bij jullie bestellen!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten! De kip is zo zacht bij de roti kipfilet dat het helemaal uit elkaar valt. Snel klaar en beter is er niet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! de porties zijn groot en de smaak en kwaliteit voortreffelijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti’s besteld, goed gevulde bakjes, bestelling precies op de afgesproken tijd geleverd. Aanrader!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en altijd snel en warm bezorgd! Wij bestellen hier regelmatig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen hier al jaren. Wat ons betreft de lekkerste van de Haarlemmermeer

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en berzorging naar wens. Thanks!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak van was lekker, alleen was mijn bami niet echt warm en we gingen het meteen eten. Maar verder prima

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vrijdag avond eten besteld maar wat een drama het enige wat lekker was waren de twee Bara's , de tjauw min , loempia en de bakbanaan waren gewoon slecht , de loempia was zacht aan de bovenkant en hard aan de onderkant gewoon niet te eten , de tjauwmin was koud , en de bakbanaan echt slecht saus koud , banaan sompig net alsof alles zo uit de magnetron komt . als je voor iets meer dan €30,- eten haalt dan mag je toch verwachten dat het lekker is, de bara's waren helaas de enige twee die wel lekker waren. de rest is in de prullenbak beland helaas dit was echt niet goed en voor ons de eerste en laatste keer . Groet Mark

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 5 sterren,,...erg lekker, goed op temperatuur maar de sambal werd toch erg gemist

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Een thuis-uitje dat we zeker gauw gaan herhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Again great food and excellent delivery service..allready for.years the Best exotic food

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was weer erg lekker. Alleen het zoute vlees had wat vet randjes daar moet je van houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Grote portie. Ik bestel altijd een extra roti plaat erbij, heb ik de dag erna ook nog wat om te eten. Bezorging was op tijd en bezorger vriendelijk. Jammer dat de bara’s uitverkocht waren want die zijn ook altijd lekker!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating