Bewertungen von Farasa Exotic Food Hoofddorp

Neue Beurteilungen

5.0
Nathalie
19 September 2023

Binnen de afgesproken tijd bezord. De teloh en bakkeljouw waren heerlijk. De nasi ok, omdat de saté een beetje droog was.

Kitty
17 September 2023

Heerlijk roti kipfile gegeten. Goede bak vol waar ik 2 keer van kan eten + extra roti plaat erbij besteld. Werd met 35 min bezorgt door vriendelijk bezorger

Audrey van der Velden
13 September 2023

Zoals altijd weer helemaal top!

Mascha
12 September 2023
anja Janus
11 September 2023

bezorg tijd was veel korter dan voorspeld altijd fijn en super lekker gegeten de rundvlees roti was echte geweldig

Natasja
10 September 2023

Heerlijk gegeten đŸ‘đŸŒ klein beetje op de gok besteld want we weten niet precies wat alles is 😊 foto’s misschien of een korte beschrijving?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephan Dijkstra
6 September 2023

Bestellen met enige regelmaat hier en ook nu weer goed eten en op tijd bezorgd

G. Schriks
4 September 2023

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Wolfsen
4 September 2023

opletten plastic bakje sate gescheurd saus in het zakje

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lidy Bruschke
3 September 2023

Eten is Ă©cht heel lekker en smaakvol. Bestel er regelmatig en altijd goed. Aanrader!

Rademaker
2 September 2023

Zoals gewend snelle levering en heerlijk gegeten

Andrea
29 August 2023
Rp Moinat
16 Juli 2023

Had extra jus bij de roti gevraagd. Grote bak erbij, heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

lidy lagendijk
16 Juli 2023

moksi met bami kip en rund.heerlijk gegeten.top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoofddorp
16 Juli 2023
Mascha
9 Juli 2023
Bouchta
6 Juli 2023

Salaam alaikoem. Zoals gewoonlijk top kwaliteit en top service. Snel en betrouwbaar voedsel dank broeder.

Christine
1 Juli 2023
lidy lagendijk
29 Juni 2023

heerlijk gegeten,bedankt

N
27 Juni 2023

Het eten was erg lekker en ruime porties

Marco Maas
27 Juni 2023

Heerlijk gegeten đŸ™ŒđŸ»

Inga
24 Juni 2023

Supersnel en lekker

Sonja
23 Juni 2023

Geweldig eten, onze favoriet blijft de Roti Lams en ook de Pom is heerlijk!

Ary Hol
22 Juni 2023

Snelle servies

Mascha
20 Juni 2023
Stevelmans
18 Juni 2023

Heel veel aardappelen in verhouding tot de kip. Smaak niet zo bijzonder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sander
14 Juni 2023

Het was weer heerlijk!

Jacob
10 Juni 2023

Bezorging op afgesproken tijd - eten Goed - kortom top

Diana
9 Juni 2023

Barra kerriekip: kip was erg droog, was niet te eten. Barra was net ouwe cake, zo vreselijk droog. Heb het zo weggegooid. Nog nooit eerder meegemaakt.

Frieda
3 Juni 2023

Lekkere Roti! Snel bezorgd. Zeker aan te raden.

Sander
20 Mai 2023

Al jaren goeie roti, vriendelijke mensen en snelle bezorging!

Meskers
19 Mai 2023

Het eten was niet heet (meer), maar lauw. Dat was heel jammer

F.van der Voort
19 Mai 2023

Perfect geregeld allemaal 👍👍👍

Nicole Wasmoeth
11 Mai 2023

Vlot en smakelijk!

Stephan Dijkstra
11 Mai 2023

Bestellen hier vaker en ook nu weer lekker eten en op tijd gebracht

Kelly
9 Mai 2023

Lekker gegeten Al was de roti wel wat flauw deze keer

Guus Baan
9 Mai 2023

Heerlijke Roti en snelle bezorging

Jolanda
7 Mai 2023
Berna
7 Mai 2023

Heerlijke roti!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

KM
2 Mai 2023
Evert
28 April 2023

Heerlijke roti

Haitam
26 April 2023
Said
21 April 2023
Ina
20 April 2023

Jammer dat er in 1 bak roti veel minder zat....altijd weer jammer dit.....

Said
19 April 2023

Top zoals altijd!

Joury
17 April 2023

Roti kip besteld met extra zuur, de kip had weinig smaak het mocht qua marinade langer worden ingetrokken net als de zuur (Zelf heb ik nog kruiden bijgevoegd)

Frank
15 April 2023
Albertine
11 April 2023

Snelle bezorging. Heel bami ketjap en bara met saté. Gewoon super lekker!

Ina
8 April 2023
Jacob
8 April 2023

1 woord. Perfect

Patrick
7 April 2023
Sonja
2 April 2023

Roti Lams was top! Ga hier zeker voor terug!

Inga
31 MĂ€rz 2023

Snelle bezorging, heerlijk zoals altijd!

Fam. Oomen
29 MĂ€rz 2023

Lekker eten, precies op tijd bezorgd !

Lidy Lagendijk
27 MĂ€rz 2023

heeft weer gesmaakt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jenny
2 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten met z’n allen. Was erg lekker. Het is gewoon goed!

Barry de Jong
15 Februar 2023

Super lekker en nog op tijd ook. Zoals altijd gewoon goed.

simon
13 Februar 2023

zoals altijd perfect

Inge
11 Februar 2023

Lekker en snel bezorgd.

Rob Wolfsen
10 Februar 2023
Stephan
10 Februar 2023

Was weer lekker eten en volgens afspraak geleverd

Janice
4 Februar 2023

Snelle bezorging en wederom genoten van het eten

K van Dam
31 Januar 2023

Altijd heerlijk eten en warm en snel bezorgt,is er een probleem dan bellen ze je netjes op om te bespreken wat je dan wil! Toppie!!

gaude van rooijen
28 Januar 2023

Heerlijk eten.zo hoort roti te zijn. Naast een prima maaltijd was de bezorging stipt op tijd. Een aanrader

Srilanka Stal
28 Januar 2023

Zoals altijd was de eten weer super me complimenten aan de kok

Ina Baas
25 Januar 2023

Was weer erg lekker! Bezorging was eerder dan verwachting, top dus!

Iris
21 Januar 2023

Heerlijke maaltijd!

Linda
13 Januar 2023

Wat mij betreft heerlijk eten en goede bezorging

Marjolijn
13 Januar 2023

Altijd heerlijk vers!

Srilanka
11 Januar 2023

Zoals altijd echt weer top

Srilanka
22 Dezember 2022

Als ik zelf niet de keuken in ga bestel ik graag mijn eten bij jullie omdat ik heel kieskeurig ben en weet wat lekker is en bij jullie is dit het geval . Er is naast mijn eigen kookkunst niet een ander adres waar ik zo goed eten kan bestellen

Sharon
21 Dezember 2022

Heerlijk!

Kelsey
20 Dezember 2022

Eten is heerlijk. Bezorging altijd netjes op de tijd.

Jbwillems
19 Dezember 2022
Dave
18 Dezember 2022
Eric
17 Dezember 2022

Lekkerste Surinaams eten ooit. Dat vlees is zoooooooo mals, niet normaal. Grote porties en (nog) betaalbare prijzen. Compliment ook voor de sambal.

Sandra
16 Dezember 2022

Top saoto soep!!

Was weer heerlijk de Rotti
13 Dezember 2022
Jacob
9 Dezember 2022

Goed!!!!! Eigenlijk nooit klachten.

Monique
27 November 2022
L. Hoog
27 November 2022

De bestelling was een kwartier te vroeg. De bezorger was vriendelijk.

Tobias
26 November 2022

Zoals altijd, heerlijk en snel.

Simon van Meijgaarden
24 November 2022

was weer heerlijk!!

Karin
23 November 2022

Fantastisch eten.....was alleen niet meer warm bij in ontvangstname

Stephan
18 November 2022

Bestellen hier regelmatig. Altijd goed en lekker eten. Ook bezorgen weer op tijd.

Niermala
12 November 2022

Rotie met kippenpoot en ei was heerlijk ook de extra pompoen


..
9 November 2022

Geweldig

Meskers
7 November 2022

Super snel geleverd voor een zondag. Eten goed en genoeg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeannette
1 November 2022

Erg lekker

Jacob
28 Oktober 2022

Besteld en op tijd en wederom top. Nasi Moksi ketjap met 3 soorten vlees en kouseband met stokje sate. Top

Ka
26 Oktober 2022

Altijd vers, altijd op tijd, altijd zĂł smakelijk.....DOEN

Monique
23 Oktober 2022

Eten altijd goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helma B
15 Oktober 2022

Heerlijke roti en bara. Zoals altijd, snelle levering door vriendelijke bezorger. Toprestaurant!!

Karola Jeffers
13 Oktober 2022
Leon
12 Oktober 2022

complimenten aan de keuken, was heerlijk eten! Roti lam is een aanrader

Olivia Jansen
10 Oktober 2022

Wij halen ( of laten bezorgen) al jaren naar grote tevredenheid bij jullie eten. Gisteren voor het eerst een slechte ervaring. De kip droog, weinig saus, droge pannenkoek en het geheel bijna koud. Jammer, maar foutje moet kunnen. Volgende keer weer zoals vanouds. gr.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacob
8 Oktober 2022

Goede waar behoeft geen waardering. Gewoon goed.

Oskam
3 Oktober 2022

👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
2 Oktober 2022

Het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
27 September 2022

Alles heerlijk behalve de koteletjes die waren heel erg doorgebakken en gort droog! Kliko was er blij mee

anoniem
25 September 2022

eten is lekker en snelle bezorging

Ray JSF
24 September 2022

Rotti was heerlijk en de bezorging precies op tijd.

Srilanka Stal
23 September 2022

Zoals als altijd top service en top eten en voor een betaalbare prijs en de pindasaus was echt op zijn surinaamse manier heerlijk tot snel ga zo door complumenten aan de kok

Veronica
23 September 2022

Careful with the spiceness level! Food is very good, delivered quick and it was still hot; I really appreciated the alergen markings, but I feel the spice level markings are not really accurate: I ordered something that was supposed to not be spicy, but ended up being extremely spicy (for me at least). While I understand that spice tollerance is different for each person, I do feel that any dish that has the potential for heat, should be marked accordingly

Randolf
18 September 2022

Prima roti kip! Ik neem of lams of kippenbout. Erg pittig, wat ik wel kan hebben, maar het mag ook wel iets milder zijn. Top!!!!

WK
17 September 2022

Heerlijk

S.
17 September 2022

Heerlijk eten!

Leonie
14 September 2022

Ik had roti lam besteld maar dit was heeeeeel pittig đŸ„” na 1 telefoontje hebben ze roti kip gebracht. Super service đŸ™đŸœđŸ˜Š

A. de Boer
2 September 2022

Lekkerste wat ik ooit heb gegeten

Isa
30 August 2022
Van Eersel
28 August 2022
Cicilia
27 August 2022
Laura
26 August 2022

Was heerlijk!

Marjolijn
25 August 2022

Altijd voortreffelijke roti's. Ons favoriete afhaalrestaurant

Jeffers
24 August 2022

Heerlijk gegeten, maar mag iets minder đŸŒ¶ spicy


Rob Wolfsen
22 August 2022

sate bakje gescheurd saus er uit gelopen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tobias
21 August 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra Nooij
20 August 2022

Eten is achter uit gegaan. Jammer

Désirée Heeren
19 Juli 2022

Heerlijk!!!

Konings
2 Juli 2022

De soto soep Was goed , bara kip Kerrie, kip was heel erg droog. We bestellen altijd bakje sambal erbij maar was deze keer niet oké, leek bijna rauw en grote stukken peper erin, zeker beter gehad.

Nau
28 Juni 2022

Eten is heerlijk bakjes alleen niet goed gevuld. Bezorging mag vriendelijker. Eten werd gegeven en verder werd er geen woord gezegd.

Inge
24 Juni 2022

We moesten beetje lang wachten maar dat was van te voren aangegeven, maaltijd goed warm en lekker en ook meer dan genoeg.

Gerda
22 Juni 2022
Yvonne
9 Juni 2022

De roti kip was weer overheerlijk. Dank voor een beetje extra jus. Smullen met de rotiplaat. Bezorging was iets later dan gevraagd, maar via e-mail goed op de hoogte gehouden. De roti was goed warm! Complimenten.

Marco maas
4 Juni 2022

Heerlijk zoals altijd Paar kleine opmerkingen Iets minder zout zou mogen voor mij en het bakje bonen was meer bonen vocht dan bonen. Verder was het prima.

Désirée Heeren
2 Juni 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk eten!!

lidy lagendijk
2 Juni 2022

was weer top

Tobias
2 Juni 2022

Erg lekker!

Leeuwenberg
2 Juni 2022

Bezorging uitstekend Maaltijd miste pittigheid en stevigheid

Ruud
31 Mai 2022

Altijd goed eten en aardige mensen zeker een aanrader

Stephan Dijkstra
30 Mai 2022

Zoals altijd weer goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffers
29 Mai 2022

Lekker gegeten, maar erg teleurgesteld door het superkleine, minuscule bakje satĂ©saus wat ik voor €2,- bij mijn maaltijd had besteld. Het bakje was zo klein als Ă©Ă©n eetlepel. Dat je sambal in zo’n bakje doet dat begrijp ik, maar dit kan echt niet hoor!!!!

Batjauw
27 Mai 2022

Snel bezorgd, lekker eten zoals altijd van constante kwaliteit.

lidy lagendijk
27 Mai 2022
yasmin kaddour
24 Mai 2022

De roti was weer heerlijk!

Niermala Jankie
22 Mai 2022

Eten was heerlijk we hebben genoten.

Henk
20 Mai 2022
Arjan A
18 Mai 2022

Lekker en op tijd

Rob Wolfsen
16 Mai 2022
Natascha
8 Mai 2022

Word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Roti is favoriet hier van mij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nathalie
6 Mai 2022

Het eten is altijd super lekker en goed! Veel keuze en altijd vers. Anderen kunnen niet tippen aan Farasa!

Paul van Rooijen
3 Mai 2022

Eten was heerlijk, pannenkoek zoals een roti pannenkoek hoort te zijn. En een heerlijke roti lam. Ruim voldoende ook. Je kan er bijna met z’n 2en van eten.

Annet
1 Mai 2022

Super lekker alleen de mini barras die waren echt niet te eten. De rest was super goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wouter
1 Mai 2022

Heel erg lekker, op tijd en warm bezorgd!

Rene
29 April 2022

Ik haal al een aantal jaren gerechten hier ik moet zeggen dat het voor 75% goed is, maar continuĂŻteit en kwaliteit zou een mooi streven zijn om van goed naar TOP- restaurant te gaan.

Claudia
25 April 2022
Inge
22 April 2022

Lekkere snelle bezorging en zoals altijd zeer smakelijk!

De Jong
21 April 2022

heerlijk eten, goed formaat porties. 1 bak is ongeveer voor 1.5 persoon eten

Audrey van der Velden
21 April 2022
Paul
9 April 2022

Was weer even geleden maar voor de lekkerste roti moet je nog steeds bij Farasa zijn!

Jan Monfils
4 April 2022

Super ga zo door!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
2 April 2022

Heerlijk gerecht en stipt op tijd đŸ‘đŸ»

AJ
1 April 2022

Eten was heerlijk weer. Bezorging was op de aangegeven tijd, maar koste wel een uur

Noel van Eersel
30 MĂ€rz 2022

Alles is altijd lekker wat ik bestel bij Farasa. Altijd goede temperatuur en precies goed pittig.

Audrey van der Velden
29 MĂ€rz 2022
Marco Maas
25 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten Verhouding groenten vlees en rijst of noodles mag iets meer in verhouding ( 50-50) verder prima eten en snelle levering.

Kooistra
20 MĂ€rz 2022

Onderin de bami te veel olie kan en mag iets minder.

MC
16 MĂ€rz 2022
lidy lagendijk
14 MĂ€rz 2022

top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jenny
13 MĂ€rz 2022

Heerlijk! Werd nog netjes contact opgenomen over de betekenis van 2 pepertjes: lekker pittig maar goed te doen :)

S.seven
6 MĂ€rz 2022

5 cent voor de plastic zak, gebruik de papieren zak, wees niet zo gierig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ciska
6 MĂ€rz 2022

Super lekker eten! Aanrader!

lidy lagendijk
6 MĂ€rz 2022

heerlijk gegeten

Barry
5 MĂ€rz 2022

Top zoals altijd!

John
1 MĂ€rz 2022

Lekker !

P
27 Februar 2022

Altijd lekker eten en goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald Meijer
26 Februar 2022

Het was druk dus de bezorging duurde wat langer maar...... HET WAS DE MOEITE MEER DAN WAARD. Het was weer heerlijk en met een vriendelijke bezorging is het platje wat mij betreft compleet. Dus als je heerlijks Surinaams wil eten dan is dit het adres.....

WK
18 Februar 2022

Ondanks de storm toch bezorgd 🙏en lekker warm en heerlijk eten 👍super

Judith
16 Februar 2022
Edwin Coers
14 Februar 2022

Warm, lekker, goed verpakt en snel bezorgd. Nog nooit teleurgesteld geweest. Aardige bezorgers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
13 Februar 2022
Marjolijn
11 Februar 2022

Heerlijke roti's met verse ingrediënten en dat proef je. Voor ons de topzaak van Hoofddorp

Wim
10 Februar 2022

Het was weer een feest om te genieten van een Farasa maaltijd. Heerlijk Surinaams eten waar ik voor een volgende keer weer naar uitkijk. Compliment voor de vriendelijke en snelle bezorging.

Karola Jeffers
5 Februar 2022

Lekker gegeten, prima bezorging!

Srilanka Stal
3 Februar 2022

Omdat ik zelf heel goed kan koken ben ik erg kritisch op ondere hun kookkunst en ja Farasa is 1 van de weinigen waar ik zonder meer durf te gaan eten , alles is vers en goed en je krijgt waarde voor je geld en top service ik ben erg kritisch maar bij jullie weet ik dat ik veilig ben . Heerlijke voedsel

Angele
29 Januar 2022
HM
29 Januar 2022

Bakje mag iets voller

Wim Brik
29 Januar 2022

Alweer kunnen genieten van de overheerlijke roti. Het is een feestje om van het eten van Farasa te genieten. Tot de volgende keer. En bedankt voor de snelle en vriendelijke bezorging.

Michel Mulder
28 Januar 2022

Zo doorgaan.

Wim
17 Januar 2022

Altijd fijn om te bestellen bij Farasa. Het eten wordt met zorg bezorgd en is van uitstekende kwaliteit en lekker. Tot de volgende bestelling omdat het altijd feest is om zo lekker te eten.

Karola Jeffers
16 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Alia
19 Dezember 2021

Gewoon top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Srilanka
19 Dezember 2021

Top service en heerlijk om eens je tex laten verwennen he

Edwin
18 Dezember 2021
Cicilia
14 Dezember 2021

Heerlijk gegeten.

Inga
13 Dezember 2021
Jeffers
12 Dezember 2021

Heerlijke roti en bara kipsate. Goed warm geleverd. Sneller bezorgd dan verwacht.

Glenn
11 Dezember 2021

Echt super lekker eten. Maar bij 3x van de laatste 4x bestellingen misten meerdere items. Of er werd een half uur te vroeg geleverd (niet handig als je nog een kind naar bed aan het brengen bent). Het eten is echt het beste van de hele regio. Maar nasi pom zonder pom. Of soep
zonder de soep is niet leuk. Als het uitkomt ga ik halen, in het bezorgen heb geen enkel vertrouwen meer.

Astrid
10 Dezember 2021

De lekkerste roti van Hoofddorp

Ron
9 Dezember 2021

Altijd lekker!

Jbwillems
8 Dezember 2021

Eten was weer heerlijk, bezorging stipt. Top! Volhouden zo

Tubbergen
6 Dezember 2021

Heerlijk / lauw
 misschien warmhoudplaatje?

Liesbeth
6 Dezember 2021

Jammer maar de smaak van de roti kipfilet is niet meer zo vol van smaak als vroeger. De levering was ook koud (ebike was wrs de oorzaak vanwege t koude weer)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

.
28 November 2021
miranda
28 November 2021

Het was weer heerlijk, echt een aanrader!

Roti
26 November 2021

Altijd heerlijk eten. Goede consistente kwaliteit

Wim
25 November 2021

Weer mogen genieten van super lekker eten. Mijn favoriet blijft Roti kip echt een aanrader voor iedereen. Bezorgers zijn vriendelijk en correct.

Maurice
20 November 2021

Heerlijke vegetarische roti met tempeh! Vriendelijke en snelle bezorging, eten nog lekker heet en een prima website. Wij zijn fan!

Srilanka
16 November 2021

Altijd top service en echt een aanrader

Eliza
15 November 2021

Het eten was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Wolfsen
15 November 2021

1 opmerking volgende keer pindasaus wat dikker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bertine Damianakos
13 November 2021

Heerlijk weer gegeten en nog iets over voor morgen voor de lunch en het avondeten. Ik had een roti kipfilet besteld, met een extra rotivel, daarnaast komkommer in zuur en een een barra tempeh voor morgen. Alles kwam goed warm aan, ook al is het minstens tien minuten rijden van de bestel locatie naar ons huis.

Roy
13 November 2021

Alweer top snelle levering, super lekker eten

Jacob
12 November 2021

Keurig op tijd - goede temperatuur om te eten en zeer smakelijke. Gewoon Top

Angela
7 November 2021

Altijd vriendelijke bezorgers eten over heerlijk nog nooit gehad dat het niet smakelijk was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanette Duwel
6 November 2021

Het eten is altijd zalig alleen de bak bami mag wat voller ;)

Rademaker
4 November 2021

Snelle levering super lekker en ook super grote porties

Debby Bosschieter
31 Oktober 2021

De lekkerste!!!!!!

Smith
31 Oktober 2021
D.G.
24 Oktober 2021

Bestel hier wekelijks. Goed en smaakvol eten voor een redelijke prijs.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mascha
21 Oktober 2021
Emanuels
18 Oktober 2021

Het eten was weer heerlijk en goed warm.

Quinten
17 Oktober 2021

Geweldig eten, het vlees was zeer goed bereid! Ook nog eens lekkere roti platen en goede service met ophalen. Ik raad het zeker aan.

DG
15 Oktober 2021

Heerlijk eten en goede service

Michiko
14 Oktober 2021

Altijd lekker, bezorging is snel en vriendelijk!

Cicilia
12 Oktober 2021
B.
3 Oktober 2021

45min later bezorgd dan aangegeven tijd! Eten was goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erwin
3 Oktober 2021
A Dekker
2 Oktober 2021

Altijd heerlijk eten, snelle bezorging.

Maus2105
2 Oktober 2021

Roti moksie met kip lams en rund.... Het was heerlijk!! Zo mals vlees, en de smaak is super.

Cicilia
1 Oktober 2021

Heerlijk gegeten weer.

IMB
28 September 2021

Lekker, prima porties.

Lrob
28 September 2021

Ben een tegenstander van een beoordeling Behalve een slechte. Als ik iets bestel hoort het te zijn wat ik bestel! In dit geval ben ik wel heel blij want het is allemaal wel heel lekker. De lekkerste van de omgeving. Levering is volgens opgave. Hihi

Jacob
27 September 2021

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loes
18 September 2021
Wim
17 September 2021

Was weer bijzonder lekker het eten. Ik ben echt blij met Farasa. Prima eten en service.

Rob
13 September 2021
Srilanka
11 September 2021

Super vers en betaalbare prijzen. En gewoon lekker en ik ben heel kieskeurig want ben zelf een opgeleide kok dus ben heel kieskeurig dus , ik bestel niet zomaar ergens eten maar bij hun ben ik veilige hadden .en mag ik eens een dagje vrij zijn uit onze keuken

Wim
11 September 2021

Heerlijk eten zo smaakvol. Kijk uit naar de volgende keer.

Cicilia
9 September 2021

Lekker gegeten!

Karen Oliemans
8 September 2021

Kruidig en lekker pittig. Best roti ever

JB
4 September 2021

Prima! Top! Lekker en goed eten, kipfilet bij roti beetje droog maar goed te eten. Bezorging prima. Aanrader!

Stephan
4 September 2021

Het was weer goed en lekker

HENK
3 September 2021

snel, goed en vriendelijk

Cicilia
3 September 2021
Chirine
28 August 2021

Super lekker! Heb hier nu al 3 x bestelt, en echt tevreden. Kip ook super mals! Alleen de madam janette zakjes is anders dan ik normaal gewend ben, smaakt heel raar.

NE
27 August 2021

ruin 1,5 uur (!) moeten wachten op bestelling... en het eten was niet heel warm bij bezorging. al vaker besteld maar lijkt of t steeds langer gaat duren, nadeel is dat je dat pas nerkt als je bestelling al online hebt gedaan. jammer want dat weerhoudt ons nu van nieuwe bestelling

Olaf
25 August 2021

De nasi en bami zijn prima verzorgd

Ron
23 August 2021

Als altijd erg lekker, warm en op tijd bezorgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bob
22 August 2021

Lekker warm afgeleverd De smaak was goed (misschien iets minder zout) kip was mals Prima gegeten

Jbwillems
21 August 2021

Was gewoon weer lekker. Top!

Olaf
18 August 2021

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ik vond alleen wel dat er erg veel vocht bij het vlees van de roti zat. Maar het smaakte verder prima.

Boto Ali
17 August 2021

De roti lams speciaal is ondanks dat er veel olie bij zat goed bevallen. Maar ik weet dat het wel eens zo kan uitpakken! De Surinaamse bami met drumstick speciaal is ook goed bevallen met name de kipstukken, die waren zeer goed op smaak en lekker doorgebakken!

Onno
15 August 2021

Als vanouds, super !!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AJ
15 August 2021

Precies op tijd en zoals altijd erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

yasmin kaddour
24 Juli 2021

M’n nasi kippenbout met lamsvlees was heerlijk!

Onno
23 Juli 2021

Er is maar Ă©Ă©n woord :: GEWELDIG!!

Ro
21 Juli 2021

Lekker eten, precies op tijd, goed verpakt, alles prima

Wijsman
16 Juli 2021
Jeannette
14 Juli 2021

Heel erg lekker

Ron
14 Juli 2021

Heel lekker en op tijd en warm bezorgd

Jacob
14 Juli 2021

Ik had nasi moksie ketjap 3 soorten vlees kipfilet lams rund Speciaal met kouseband. TOP !!!!!

Anouschka
13 Juli 2021

Altijd goed... Ik haal regelmatig een 'simpele' roti. Grote portie, Echt heerlijk. Heel fijne service, nooit klachten. Dit keer had ik ook een Bara bakeljauw. Smaakvol en lekker pittig!

Sandra
9 Juli 2021

Het eten was precies op tijd. Het was heerlijk!

Monique
7 Juli 2021

Zoals elke keer weer TOP echt super lekkere roti!!!

Sno
1 Juli 2021
Sanne
26 Juni 2021

Erg lekkere roti. Goed op smaak, en lekker warm. Aanrader!

Marjolijn
26 Juni 2021

We genieten elke keer weer.

Srilanka
25 Juni 2021

Super vers en heerlijk tot de volgende keer

Ray Jie Sam Foek
25 Juni 2021

Heel goed en lekker.

Jacob
19 Juni 2021

Top.

Monique
12 Juni 2021
van dijk
11 Juni 2021

Lekker gegeten maar de kousenband was vergeten! Wel voor betaald.

Ro
9 Juni 2021

Na lange tijd weer besteld bij Farasa en is behoorlijk in de smaak gevallen! Bezorging was sneller dan de verwachte tijd.

Jbwillems
8 Juni 2021

Zelfs na een dagje in de koelkast en de volgende dag pas opgewarmd, was het weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geeta
3 Juni 2021

Het eten was heerlijk .

Anne
3 Juni 2021

Smaakte goed en goede portie!

Erik
1 Juni 2021

Eten was weer heerlijk en stipt optijd. 👍👍

Ollie
30 Mai 2021

Snel geleverd, roti was prima. Tjauw min met Rundvlees viel helaas erge tegen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
28 Mai 2021
Sam
27 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Alles helemaal naar wens en de smaak is fantastisch! En precies op tijd afgehaald bestelling stond netjes klaar. En aardig personeel. Ik bestel hier gauw nog eens.