Beoordelingen van Farasa Exotic Food Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Nau
28 juni 2022

Eten is heerlijk bakjes alleen niet goed gevuld. Bezorging mag vriendelijker. Eten werd gegeven en verder werd er geen woord gezegd.

Inge
24 juni 2022

We moesten beetje lang wachten maar dat was van te voren aangegeven, maaltijd goed warm en lekker en ook meer dan genoeg.

Gerda
22 juni 2022
Yvonne
9 juni 2022

De roti kip was weer overheerlijk. Dank voor een beetje extra jus. Smullen met de rotiplaat. Bezorging was iets later dan gevraagd, maar via e-mail goed op de hoogte gehouden. De roti was goed warm! Complimenten.

Marco maas
4 juni 2022

Heerlijk zoals altijd Paar kleine opmerkingen Iets minder zout zou mogen voor mij en het bakje bonen was meer bonen vocht dan bonen. Verder was het prima.

Désirée Heeren
2 juni 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk eten!!

lidy lagendijk
2 juni 2022

was weer top

Tobias
2 juni 2022

Erg lekker!

Leeuwenberg
2 juni 2022

Bezorging uitstekend Maaltijd miste pittigheid en stevigheid

Ruud
31 mei 2022

Altijd goed eten en aardige mensen zeker een aanrader

Stephan Dijkstra
30 mei 2022

Zoals altijd weer goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffers
29 mei 2022

Lekker gegeten, maar erg teleurgesteld door het superkleine, minuscule bakje satésaus wat ik voor €2,- bij mijn maaltijd had besteld. Het bakje was zo klein als één eetlepel. Dat je sambal in zo’n bakje doet dat begrijp ik, maar dit kan echt niet hoor!!!!

Batjauw
27 mei 2022

Snel bezorgd, lekker eten zoals altijd van constante kwaliteit.

lidy lagendijk
27 mei 2022
yasmin kaddour
24 mei 2022

De roti was weer heerlijk!

Niermala Jankie
22 mei 2022

Eten was heerlijk we hebben genoten.

Henk
20 mei 2022
Arjan A
18 mei 2022

Lekker en op tijd

Rob Wolfsen
16 mei 2022
Natascha
8 mei 2022

Word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Roti is favoriet hier van mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
6 mei 2022

Het eten is altijd super lekker en goed! Veel keuze en altijd vers. Anderen kunnen niet tippen aan Farasa!

Paul van Rooijen
3 mei 2022

Eten was heerlijk, pannenkoek zoals een roti pannenkoek hoort te zijn. En een heerlijke roti lam. Ruim voldoende ook. Je kan er bijna met z’n 2en van eten.

Annet
1 mei 2022

Super lekker alleen de mini barras die waren echt niet te eten. De rest was super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
1 mei 2022

Heel erg lekker, op tijd en warm bezorgd!

Rene
29 april 2022

Ik haal al een aantal jaren gerechten hier ik moet zeggen dat het voor 75% goed is, maar continuïteit en kwaliteit zou een mooi streven zijn om van goed naar TOP- restaurant te gaan.

Claudia
25 april 2022
Inge
22 april 2022

Lekkere snelle bezorging en zoals altijd zeer smakelijk!

De Jong
21 april 2022

heerlijk eten, goed formaat porties. 1 bak is ongeveer voor 1.5 persoon eten

Audrey van der Velden
21 april 2022
Paul
9 april 2022

Was weer even geleden maar voor de lekkerste roti moet je nog steeds bij Farasa zijn!

Jan Monfils
4 april 2022

Super ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
2 april 2022

Heerlijk gerecht en stipt op tijd 👍🏻

AJ
1 april 2022

Eten was heerlijk weer. Bezorging was op de aangegeven tijd, maar koste wel een uur

Noel van Eersel
30 maart 2022

Alles is altijd lekker wat ik bestel bij Farasa. Altijd goede temperatuur en precies goed pittig.

Audrey van der Velden
29 maart 2022
Marco Maas
25 maart 2022

Heerlijk eten Verhouding groenten vlees en rijst of noodles mag iets meer in verhouding ( 50-50) verder prima eten en snelle levering.

Kooistra
20 maart 2022

Onderin de bami te veel olie kan en mag iets minder.

MC
16 maart 2022
lidy lagendijk
14 maart 2022

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jenny
13 maart 2022

Heerlijk! Werd nog netjes contact opgenomen over de betekenis van 2 pepertjes: lekker pittig maar goed te doen :)

S.seven
6 maart 2022

5 cent voor de plastic zak, gebruik de papieren zak, wees niet zo gierig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ciska
6 maart 2022

Super lekker eten! Aanrader!

lidy lagendijk
6 maart 2022

heerlijk gegeten

Barry
5 maart 2022

Top zoals altijd!

John
1 maart 2022

Lekker !

P
27 februari 2022

Altijd lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Meijer
26 februari 2022

Het was druk dus de bezorging duurde wat langer maar...... HET WAS DE MOEITE MEER DAN WAARD. Het was weer heerlijk en met een vriendelijke bezorging is het platje wat mij betreft compleet. Dus als je heerlijks Surinaams wil eten dan is dit het adres.....

WK
18 februari 2022

Ondanks de storm toch bezorgd 🙏en lekker warm en heerlijk eten 👍super

Judith
16 februari 2022
Edwin Coers
14 februari 2022

Warm, lekker, goed verpakt en snel bezorgd. Nog nooit teleurgesteld geweest. Aardige bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
13 februari 2022
Marjolijn
11 februari 2022

Heerlijke roti's met verse ingrediënten en dat proef je. Voor ons de topzaak van Hoofddorp

Wim
10 februari 2022

Het was weer een feest om te genieten van een Farasa maaltijd. Heerlijk Surinaams eten waar ik voor een volgende keer weer naar uitkijk. Compliment voor de vriendelijke en snelle bezorging.

Karola Jeffers
5 februari 2022

Lekker gegeten, prima bezorging!

Srilanka Stal
3 februari 2022

Omdat ik zelf heel goed kan koken ben ik erg kritisch op ondere hun kookkunst en ja Farasa is 1 van de weinigen waar ik zonder meer durf te gaan eten , alles is vers en goed en je krijgt waarde voor je geld en top service ik ben erg kritisch maar bij jullie weet ik dat ik veilig ben . Heerlijke voedsel

Angele
29 januari 2022
HM
29 januari 2022

Bakje mag iets voller

Wim Brik
29 januari 2022

Alweer kunnen genieten van de overheerlijke roti. Het is een feestje om van het eten van Farasa te genieten. Tot de volgende keer. En bedankt voor de snelle en vriendelijke bezorging.

Michel Mulder
28 januari 2022

Zo doorgaan.

Wim
17 januari 2022

Altijd fijn om te bestellen bij Farasa. Het eten wordt met zorg bezorgd en is van uitstekende kwaliteit en lekker. Tot de volgende bestelling omdat het altijd feest is om zo lekker te eten.

Karola Jeffers
16 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Alia
19 december 2021

Gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Srilanka
19 december 2021

Top service en heerlijk om eens je tex laten verwennen he

Edwin
18 december 2021
Cicilia
14 december 2021

Heerlijk gegeten.

Inga
13 december 2021
Jeffers
12 december 2021

Heerlijke roti en bara kipsate. Goed warm geleverd. Sneller bezorgd dan verwacht.

Glenn
11 december 2021

Echt super lekker eten. Maar bij 3x van de laatste 4x bestellingen misten meerdere items. Of er werd een half uur te vroeg geleverd (niet handig als je nog een kind naar bed aan het brengen bent). Het eten is echt het beste van de hele regio. Maar nasi pom zonder pom. Of soep…zonder de soep is niet leuk. Als het uitkomt ga ik halen, in het bezorgen heb geen enkel vertrouwen meer.

Astrid
10 december 2021

De lekkerste roti van Hoofddorp

Ron
9 december 2021

Altijd lekker!

Jbwillems
8 december 2021

Eten was weer heerlijk, bezorging stipt. Top! Volhouden zo

Tubbergen
6 december 2021

Heerlijk / lauw… misschien warmhoudplaatje?

Liesbeth
6 december 2021

Jammer maar de smaak van de roti kipfilet is niet meer zo vol van smaak als vroeger. De levering was ook koud (ebike was wrs de oorzaak vanwege t koude weer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
28 november 2021
miranda
28 november 2021

Het was weer heerlijk, echt een aanrader!

Roti
26 november 2021

Altijd heerlijk eten. Goede consistente kwaliteit

Wim
25 november 2021

Weer mogen genieten van super lekker eten. Mijn favoriet blijft Roti kip echt een aanrader voor iedereen. Bezorgers zijn vriendelijk en correct.

Maurice
20 november 2021

Heerlijke vegetarische roti met tempeh! Vriendelijke en snelle bezorging, eten nog lekker heet en een prima website. Wij zijn fan!

Srilanka
16 november 2021

Altijd top service en echt een aanrader

Eliza
15 november 2021

Het eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Wolfsen
15 november 2021

1 opmerking volgende keer pindasaus wat dikker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bertine Damianakos
13 november 2021

Heerlijk weer gegeten en nog iets over voor morgen voor de lunch en het avondeten. Ik had een roti kipfilet besteld, met een extra rotivel, daarnaast komkommer in zuur en een een barra tempeh voor morgen. Alles kwam goed warm aan, ook al is het minstens tien minuten rijden van de bestel locatie naar ons huis.

Roy
13 november 2021

Alweer top snelle levering, super lekker eten

Jacob
12 november 2021

Keurig op tijd - goede temperatuur om te eten en zeer smakelijke. Gewoon Top

Angela
7 november 2021

Altijd vriendelijke bezorgers eten over heerlijk nog nooit gehad dat het niet smakelijk was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanette Duwel
6 november 2021

Het eten is altijd zalig alleen de bak bami mag wat voller ;)

Rademaker
4 november 2021

Snelle levering super lekker en ook super grote porties

Debby Bosschieter
31 oktober 2021

De lekkerste!!!!!!

Smith
31 oktober 2021
D.G.
24 oktober 2021

Bestel hier wekelijks. Goed en smaakvol eten voor een redelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
21 oktober 2021
Emanuels
18 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk en goed warm.

Quinten
17 oktober 2021

Geweldig eten, het vlees was zeer goed bereid! Ook nog eens lekkere roti platen en goede service met ophalen. Ik raad het zeker aan.

DG
15 oktober 2021

Heerlijk eten en goede service

Michiko
14 oktober 2021

Altijd lekker, bezorging is snel en vriendelijk!

Cicilia
12 oktober 2021
B.
3 oktober 2021

45min later bezorgd dan aangegeven tijd! Eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
3 oktober 2021
A Dekker
2 oktober 2021

Altijd heerlijk eten, snelle bezorging.

Maus2105
2 oktober 2021

Roti moksie met kip lams en rund.... Het was heerlijk!! Zo mals vlees, en de smaak is super.

Cicilia
1 oktober 2021

Heerlijk gegeten weer.

IMB
28 september 2021

Lekker, prima porties.

Lrob
28 september 2021

Ben een tegenstander van een beoordeling Behalve een slechte. Als ik iets bestel hoort het te zijn wat ik bestel! In dit geval ben ik wel heel blij want het is allemaal wel heel lekker. De lekkerste van de omgeving. Levering is volgens opgave. Hihi

Jacob
27 september 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
18 september 2021
Wim
17 september 2021

Was weer bijzonder lekker het eten. Ik ben echt blij met Farasa. Prima eten en service.

Rob
13 september 2021
Srilanka
11 september 2021

Super vers en betaalbare prijzen. En gewoon lekker en ik ben heel kieskeurig want ben zelf een opgeleide kok dus ben heel kieskeurig dus , ik bestel niet zomaar ergens eten maar bij hun ben ik veilige hadden .en mag ik eens een dagje vrij zijn uit onze keuken

Wim
11 september 2021

Heerlijk eten zo smaakvol. Kijk uit naar de volgende keer.

Cicilia
9 september 2021

Lekker gegeten!

Karen Oliemans
8 september 2021

Kruidig en lekker pittig. Best roti ever

JB
4 september 2021

Prima! Top! Lekker en goed eten, kipfilet bij roti beetje droog maar goed te eten. Bezorging prima. Aanrader!

Stephan
4 september 2021

Het was weer goed en lekker

HENK
3 september 2021

snel, goed en vriendelijk

Cicilia
3 september 2021
Chirine
28 augustus 2021

Super lekker! Heb hier nu al 3 x bestelt, en echt tevreden. Kip ook super mals! Alleen de madam janette zakjes is anders dan ik normaal gewend ben, smaakt heel raar.

NE
27 augustus 2021

ruin 1,5 uur (!) moeten wachten op bestelling... en het eten was niet heel warm bij bezorging. al vaker besteld maar lijkt of t steeds langer gaat duren, nadeel is dat je dat pas nerkt als je bestelling al online hebt gedaan. jammer want dat weerhoudt ons nu van nieuwe bestelling

Olaf
25 augustus 2021

De nasi en bami zijn prima verzorgd

Ron
23 augustus 2021

Als altijd erg lekker, warm en op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
22 augustus 2021

Lekker warm afgeleverd De smaak was goed (misschien iets minder zout) kip was mals Prima gegeten

Jbwillems
21 augustus 2021

Was gewoon weer lekker. Top!

Olaf
18 augustus 2021

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ik vond alleen wel dat er erg veel vocht bij het vlees van de roti zat. Maar het smaakte verder prima.

Boto Ali
17 augustus 2021

De roti lams speciaal is ondanks dat er veel olie bij zat goed bevallen. Maar ik weet dat het wel eens zo kan uitpakken! De Surinaamse bami met drumstick speciaal is ook goed bevallen met name de kipstukken, die waren zeer goed op smaak en lekker doorgebakken!

Onno
15 augustus 2021

Als vanouds, super !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AJ
15 augustus 2021

Precies op tijd en zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yasmin kaddour
24 juli 2021

M’n nasi kippenbout met lamsvlees was heerlijk!

Onno
23 juli 2021

Er is maar één woord :: GEWELDIG!!

Ro
21 juli 2021

Lekker eten, precies op tijd, goed verpakt, alles prima

Wijsman
16 juli 2021
Jeannette
14 juli 2021

Heel erg lekker

Ron
14 juli 2021

Heel lekker en op tijd en warm bezorgd

Jacob
14 juli 2021

Ik had nasi moksie ketjap 3 soorten vlees kipfilet lams rund Speciaal met kouseband. TOP !!!!!

Anouschka
13 juli 2021

Altijd goed... Ik haal regelmatig een 'simpele' roti. Grote portie, Echt heerlijk. Heel fijne service, nooit klachten. Dit keer had ik ook een Bara bakeljauw. Smaakvol en lekker pittig!

Sandra
9 juli 2021

Het eten was precies op tijd. Het was heerlijk!

Monique
7 juli 2021

Zoals elke keer weer TOP echt super lekkere roti!!!

Sno
1 juli 2021
Sanne
26 juni 2021

Erg lekkere roti. Goed op smaak, en lekker warm. Aanrader!

Marjolijn
26 juni 2021

We genieten elke keer weer.

Srilanka
25 juni 2021

Super vers en heerlijk tot de volgende keer

Ray Jie Sam Foek
25 juni 2021

Heel goed en lekker.

Jacob
19 juni 2021

Top.

Monique
12 juni 2021
van dijk
11 juni 2021

Lekker gegeten maar de kousenband was vergeten! Wel voor betaald.

Ro
9 juni 2021

Na lange tijd weer besteld bij Farasa en is behoorlijk in de smaak gevallen! Bezorging was sneller dan de verwachte tijd.

Jbwillems
8 juni 2021

Zelfs na een dagje in de koelkast en de volgende dag pas opgewarmd, was het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geeta
3 juni 2021

Het eten was heerlijk .

Anne
3 juni 2021

Smaakte goed en goede portie!

Erik
1 juni 2021

Eten was weer heerlijk en stipt optijd. 👍👍

Ollie
30 mei 2021

Snel geleverd, roti was prima. Tjauw min met Rundvlees viel helaas erge tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
28 mei 2021
Sam
27 mei 2021

Heerlijk gegeten. Alles helemaal naar wens en de smaak is fantastisch! En precies op tijd afgehaald bestelling stond netjes klaar. En aardig personeel. Ik bestel hier gauw nog eens.

Paul
27 mei 2021
Cicilia
26 mei 2021
G.Vreeman
23 mei 2021

We hebben het zelf opgehaald. Misschien weten wij niet dat bij de roti een "pannekoek" hoort..was niet te lezen en hebben 6 erbij besteld...genoeg voor de volgende keer 😉

Niermala
21 mei 2021

In de middag had ik de bestelling gedaan en wat heel fijn was dat het precies om 17:00 bezorgd werd door een vriendelijke bezorgster en nog met een extra cola gratis. Heb heerlijk gegeten rotie kip, baka bana en pitjel. Ook bananenchips was goed.

Jacob
21 mei 2021

Keurig op tijd bezorgd. Goed warm. Betrof Bami metkipfilet rund en lam en kousenband. Heerlijk en meer dan genoeg. Goede smaak.

Marjolijn
21 mei 2021

Lekkere pittige roti's

Jacob
15 mei 2021

Wederom prima qua smaak en bezorging.

Srilanka
15 mei 2021

Was weer heerlijk en echt te lang geleden echt een aanrader al ben ik zelf kok echt goed en super bereid echt met liefde klaar gemaakt dikke 9+ tot snel

Shama Frijters-Sewlal
14 mei 2021

Stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Netjes verpakt met extra folie en lege bakjes meegegeven omdat we in een hotel verbleven. Eten was heerlijk, mijn kinderen (en ik) hebben gesmuld.

Ronald
12 mei 2021

Heerlijk, iets meer sambal bij ;)

Paulb
10 mei 2021

Gewoon erg goed en snel geleverd. Ga zo door!

Mascha
8 mei 2021
Ronald
8 mei 2021

Bijzonder smakelijk eten, ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Snelle bezorging Topperz

Kik
4 mei 2021

Stipt op tijd bezorgt en goed warm en lekker gegeten zeker een aanrader!

Elise
28 april 2021

Heel snel en heel lekker! Aanrader

Paul
27 april 2021

Ga zo door met dat lekkere eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glenn
26 april 2021

Super lekker eten. Wel de afgesproken tijd van bezorging aanhouden aub. Ruim 20 minuten eerder komt niet altijd uit in een huishouden met kinderen ;) Ja ik blijf bij jullie bestellen en afhalen. Er is geen betere in de regio.

Jacob
16 april 2021

De sterren zeggen genoeg!!!!!!!!!

Erik
15 april 2021

Heerlijk Roti kip gegeten

Stephan
15 april 2021

Zoals elke keer nu ook weer lekker gegeten. Bezorging was ook weer snel

Rob
14 april 2021

Het was weer super lekker!!

Ron
12 april 2021

Heerlijk als altijd, grote porties en een aardige bezorger die het keurig op tijd bracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy
11 april 2021

Alles was weer erg lekker. Ik mis nog wel de loempia's.

Edwin Coers
8 april 2021

Constante kwaliteit, snel en zeer vriendelijke bezorging.

Arlinda
3 april 2021

Bami veggie was ok. Nasi bakkeljauw was ok. De mini bara was echt super slecht. Niet vers en alsof ze in de magnetron waren opgewarmd. Voelde als harde spons. Bezorgen bijna 1,5u later.

Jacob
3 april 2021

Alle sterren zijn toepassing. Heerlijk gegeten

NE
2 april 2021

eten wederom prima maar wachttijd dit keer bijna 1,5 uur bij keuze "zo snel mogelijk" ..... hopelijk is dit een uitzondering

ne
31 maart 2021

opnieuw prima en lekker snel bezorgd en goed van smaak

Cicilia
28 maart 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd.

Jacob
27 maart 2021

Op tijd gebracht. Eten goed warm. Roti met lam rund en kip. Perfect bereid. Heerlijk gegeten. Een aanrader

Mascha
24 maart 2021
Marjolijn
20 maart 2021

Altijd heerlijk om hier roti's te halen. Online bestellen en dan ook nog een gratis drankje plus spaarpunten. Top!

J.B. Willems
13 maart 2021

Alles was op, zich weer heerlijk, De plaat was echter wat taai, zeker rondom de "vouwlijnen". Alsof deze net te lang was opgewarmd.

Mascha
9 maart 2021
Rob
7 maart 2021

Het had wel.iets warmer gemogen, de afstand tussen bedrijf en bezorgadres was.maar ruim 1 minuut... Verder was.de.smaak.prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Bouwer
4 maart 2021

Prima bestelproces via de site. Keuze van gerechten uitgebreid, goede tijdslots af te spreken en natuurlijk, het eten (in ons geval de roti’s) heeft goed gesmaakt. Ondanks dat de smaken wel iets uitgesprokener hadden mogen zijn, maar nogmaals toch smakelijk. En ook nog eens erg attent dat je bij online bestellingen een gratis drankje mag uitkiezen.

Peter van Excel
2 maart 2021

Al vaak wat besteld en het is altijd lekker. Vooral de satosoep speciaal is een aanrader.

J.B. Willems
1 maart 2021

Eten was heerlijk en bezorging op afgesproken tijd. Bij het plaatsen van de bestelling was ik blij om te zien dat feedback die ik een vorige keer had gegeven ook verwerkt was. We konden nu duidelijk zien welke gerechten heet waren en welke niet. Ook de complimentaire frisdrank was ruim binnen de houdbaarheidsdatum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
1 maart 2021

altijd even lekker :P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

r wolfsen
26 februari 2021
Jeanette
22 februari 2021

Lekker gegeten, echte Surinaamse smaak graag tot volgende keer weer

Cicilia
18 februari 2021

Lekker gegeten weer.

J.Schut
17 februari 2021

De rotiplaat was niet echt lekker dit keer en de aardappels waren flauw qua smaak Levering was snel dit keer

Debby Bosschieter
17 februari 2021

Perfect geregeld . Kwam mijn bestelling halen en dat stond klaar.

Mascha
16 februari 2021
Sab
13 februari 2021

Goede snelle bezorging en lekker eten vriendelijk personeel

Minh
12 februari 2021

Heerlijk

Bs
12 februari 2021

Zoals altijd heerlijk! Prima op tijd bezorgd!

Stephan
6 februari 2021

Zoals altijd weer goed en lekker! Bezorging was ook weer op tijd en door een vriendelijke dame bezorgd

MV
5 februari 2021

Heel lekker gegeten! Was snel klaar en aardige personeel.

Mascha
28 januari 2021
Nicole
26 januari 2021

Altijd lekker eten! Nooit teleurgesteld! Roti is echt om te smullen !!!

Irfaan
23 januari 2021
Jbwillems
23 januari 2021

Alles was weer heerlijk. 2 opmerkingen: - het gratis drankje was, net als bij de vorige bestelling, ver over de datum. Maand of 3. Het is gratis, maar toch jammer. - het zou fijn zijn als op de kaart een indicatie komt te staan van hoe heet/pittig een gerecht is. Door het ontbreken durf ik niet te experimenteren bjj mijn bestelling.

Reactie van Farasa Exotic Food

Beste, excuses voor het leveren van een drankje waarvan tht datum overschreden was. Er stond nog een tray cola light tussen de voorraad die idd over datum was. Ik heb deze meteen verwijderd. Vermeld dit even bij de volgende bestelling en dan zorg ik dat er 2 nieuwe drankjes u kant opkomen. Voor wat betreft de pittigheid van gerechten. Dit ga ik doorgeven aan de website makers. Mvg,

Mascha
22 januari 2021
Haan
21 januari 2021

Eten was heerlijk zoals altijd maar bestelde soto soep niet meegeleverd (alleen het bakje rijst).

Mascha
12 januari 2021
Konings
11 januari 2021

Het was weer smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
10 januari 2021
Anoniem
9 januari 2021

Lekker eten en snelle bezorging

NE
9 januari 2021

bestellen hier vaker en is altijd goed van kwaliteit. saté erg lekker!!

Mascha
18 december 2020
van der Molen
12 december 2020
Koos
7 december 2020

Vond de Roti moksie flauw, miste lekkere kruiden wat het een roti maakt. Ik had ook de dahl, gele erwtensoep,ook die vond ik vrij waterig en redelijk smaakloos. Ander familielid had de nasi en die was uitstekend Alles was wel lekker warm en voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
7 december 2020

Het is altijd genieten! Komen helemaal vanuit Beverwijk om hier roti te halen :-)

John
3 december 2020

Heerlijk gegeten

Cooliow
29 november 2020

Heerlijk eten! Grote bak vol met lekkere nasi en kip kerrie, en de kipsate was ook erg lekker! Ik kom zeker vaker langs, aanrader!

Irfaan
22 november 2020
Albe'
21 november 2020

Lekkere maaltijden,aardige man en leuke prijzen waarvoor je nog eens " vergeet" zelf te koken .zeer tevreden

Marjolijn
21 november 2020
Cicilia
19 november 2020

Heerlijk gegeten!

van der Heijden
11 november 2020

Ik kwam ophalen en alles stond prima op de afgesproken tijd klaar Mooie hoeveelheden en prima van smaak.

Peter
7 november 2020

Heel lekkere roti, flinke porties!

Ronald
2 november 2020

Erg lekker.

Rogier Kreek
2 november 2020

Lekkere Roti maaltijd met een ruime portie. Had nog genoeg over om de volgende dag op te eten met wat rijst die ik gemaakt had

Hans
1 november 2020

Top lekker en genoeg

v dam
28 oktober 2020

zoals altijd weer heerlijk en goede en snelle service! thnx!

Linger
26 oktober 2020

Al jaren constante goede kwaliteit eten. Nog nooit teleurgesteld. Meestal haal ik af maar ook de bezorging vanuit Hoofddorp naar Nieuw-Vennep was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Schuuring
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Jammer dat het bakje pindasaus veel te klein was. Heerlijke saus maar te duur voor de hoeveelheid.

mARJOLIJN
22 oktober 2020

Heerlijke verse roti, zo lekker!

Edwin
19 oktober 2020

Goed eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 oktober 2020

Zalig en op tijd

Ron
16 oktober 2020

Prima Roti Kippebout Speciaal.Ruim voldoende en heerlijk!

Mellissa
13 oktober 2020

De roti is altijd een succes 👍

James
12 oktober 2020

Lekker als altijd 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
7 oktober 2020

Lekkere roti, maar veel te veel aardappel en jammer dat niet met kousenband.

Brenda
6 oktober 2020

Goede service heerlijk menu en snel👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klant
3 oktober 2020

Conform afspraak geleverd, eten was heerlijk.

René
3 oktober 2020

Heerlijke Roti, Behoorlijke porties. Wij zijn blij met jullie

Ruud
29 september 2020

Perfect gegeten. Is een aanrader om hier je Surinaamse eten te bestellen. Grote porties en goed verzorgd. Waar voor je geld.

Mariska
27 september 2020

Heerlijk gegeten 😘

Edwin Coers
27 september 2020
Jeanette Duwel
25 september 2020

Heerlijk gegeten, bakken zaten ook goed vol. Er was een artikel vergeten, dat werd als goede service separaat nagebracht. Farassa is een aanrader,

Denise
25 september 2020

Bezorging was op tijd. Het eten heerlijk, goede hoeveelheid voor de prijs die je ervoor betaald. Ik bestel altijd een extra rotie plaat dan heb je de dag er na ook nog wat, tip!

Konings
14 september 2020

Ondanks de drukte toch snelle levering, roti kipfilet Bara broodjes en de dhaal en saoto soepen waren allemaal uitstekend van smaak. Temperatuur was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Kroep
12 september 2020

Het was lekker maar deze keer erg pittig, zodat mijn kleindochter helaas niet mee kon eten. Dus ik moest voor haar snel iets anders te eten klaarmaken.

Dion Kes
10 september 2020

Erg lekkere roti en komt in goede porties. Een echte aanrader

Aleq
6 september 2020

Lekker eten. Alleen een beetje te veel olie.

Ellen
4 september 2020

Hebben jullie andere kok?? Bami en Saoto soep geen smaak.... normaal altijd lekker! Telo bakkeljauw en roti erg lekker

Edwin Coers
29 augustus 2020

Snelle bezorging, warm en altijd lekker

Marjolijn
28 augustus 2020

Heerlijke gerechten, altijd zeer vers en goed warm. Vriendelijk personeel. Ons favoriete Surinaams restaurant

Sharon
27 augustus 2020

Beste roti van Hoofddorp!

Angelina
26 augustus 2020

Vorige keer hadden we geen goede ervaring, omdat de rotiplaat taai en oud was. Gelukkig lijkt dat een incident. De roti was smaakvol en lekker vers.

Mark
26 augustus 2020

Eten was goed maar bestelling niet compleet. Werd wel vrij vlot na geleverd.

Bram
23 augustus 2020
Mascha
22 augustus 2020
Reginald
21 augustus 2020

Heerlijk eten!👌🏾

Brigitte Newland
19 augustus 2020

De doksa was hard. En de kouseband vond ik niet zo lekker. Had wel iets gekruider mogen zijn. Blikje drinken was een leuke bijkomstigheid en ze waren ook precies op tijd.

Britt Strickling
19 augustus 2020

Ontzettend snel en heerlijk gegeten met mijn vriend!

Kim
16 augustus 2020

Farasa heeft de lekkerste roti! Bezorging is altijd snel 👌🏼

J keizer
12 augustus 2020

Perfect! Op tijd eten Heerlijk, meer als genoeg👍🏻

Angelina
27 juli 2020

De rotiplaten waren taai. Dit zijn we niet gewend van jullie.

Vanessa
27 juli 2020

Allerlekkerste roti van Heemstede en omstreken. Snelle service en vriendelijk bij bestellen. Top tent!

Mike
25 juli 2020

Was weer heerlijk, goede kwaliteit eten, bezorging zou een uur duren (vrijdagavond), maar het eten was er uiteindelijk binnen een half uur al.

Anoniem
14 juli 2020

Ik bestel vaker bij Farasa en weer was ik tevreden. Altijd vriendelijke service en bezorgers. Bedankt nogmaals!!

v dam
11 juli 2020

oals altijd weer heerlijk!

Stephan
10 juli 2020

Voor de tweede keer hier besteld en weer zeer goed! Lekker en goed eten en de bezorging was zeer snel

Julia
9 juli 2020

Super lekker! Grote porties!

Marnix
5 juli 2020

Het eten was weer geweldig!

Monique
4 juli 2020
Tobias
27 juni 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd! Zeker vaker doen.

Liesbeth G
24 juni 2020

Helaas heb ik van de roti lam heel veel last gekregen. Ben misselijk en buikpijn. Het vlees was ook niet van kwaliteit die ik ben gewent

Annette
22 juni 2020

De roti kipfilet en mini baras waren heerlijk ! Maaltijd was goed verpakt en portie waren goed. Tot de volgende keer !!!

Glenn
13 juni 2020

Wat een super lekker eten. Nasi pom of roti. Super smakelijk en vers

NE
13 juni 2020

Helemaal.prima weer Altijd lekker eten Snelle bezorging

Frank vd Starre
26 mei 2020

Alles stond netjes op tijd klaar en was zoals altijd weer verrukkelijk !

Jolanda
25 mei 2020

Het was heerlijk...we hebben genoten van de roti kip en de bami kip! En het waren mooie porties. Bezorging was ook precies op afgesproken tijd, wat heel fijn is. Ik mis alleen een beetje info op de menukaart....bijv. foto's of uitleg over de ingrediënten, aangezien wij geen ervaren eters zijn in de Surinaamse keuken. We hebben in ieder geval heerlijk gegeten en gaan zéker vaker bij jullie bestellen!!

Livvy
19 mei 2020

Altijd geweldig eten! De kip is zo zacht bij de roti kipfilet dat het helemaal uit elkaar valt. Snel klaar en beter is er niet!!

cecile
15 mei 2020

heerlijk gegeten! de porties zijn groot en de smaak en kwaliteit voortreffelijk!

Mascha
10 mei 2020